Resmål / London / Parker /Regent's Park

Regent's Park i London

Regent's Park är utformad med flera anlagda trädgårdar och genom parken flyter Regent's Canal, med ett tillhörande litet båtområde.

Regent's Park är cirka två kvadratkilometer stor och har flera fina trädgårdar, som den exklusiva italienska trädgården, den engelska trädgården och Drottning Marias trädgård. Inuti Queen Mary's Garden finns en open air-teater. Parken har också en vacker rosenträdgård med fler än 30 000 rosor av runt 400 olika arter. De yngsta familjemedlemmarna kan ha kul i någon av parkens tre lekplatser, även London Zoo som ligger vid parkens nordöstra ände kan bli en stor hit bland barnen.

Bra sportmöjligheter

Regent's Park har fina sportanläggningar med möjlighet att utöva flera sporter såsom tennis, friidrott, softball, fotboll, rugby och frisbee. I mitten av sportområdet ligger The Hub Parks underjordiska omklädningsrum.

Regents Park i London
Billiga hotell London

Om du är ute efter ett trevligt hotell eller annat boende i London kan vi tipsa om våra sidor om hotell i London, där du på en interaktiv karta mycket enkelt kan kolla runt och se var alla hotell och boenden finns tillsammans med pris och information. Den interaktiva karta fungerar riktigt bra både på mobilen och på datorn. Tänk dig att bo på ett hotell och ha Big Ben eller Buckingham Palace direkt utanför fönstret!

Ambassader och en moske

I västra delen av parken finns Winfield House, som är den amerikanska ambassadörens officiella bostad. I närheten finns också Regent's Park-moskén, officiellt namn är London Central Mosque. På parkens ena sida finns Regents College.

De närmsta tunnelbanestationerna är Regent Street, Baker Street och Greate Portland Street.

Karta till Regent's Park

Klicka här för att se en karta till Regent's Park, på kartan visas även andra sevärdheter och saker att göra och uppleva i närheten av Regent's Park.

Guidade turer London

Här nedan hittar du tips om guidade turer i London, dessa erbjuds genom vår samarbetspartner GetYourGuide.com och är busenkla att både boka och boka av - om man nu skulle ångra sig!

Relaterade artiklar om London

Andra parker i London

Hyde ParkKensington Gardens

Andra läsvärda artiklar

Sevärdheter Att göra Museum Shopping Turistinfo
Denna sida innehåller annonslänkar till GetYourGuide.com