Resmål/London /Att göra /London Dungeon

London Dungeon i London

London Dungeon är ett skrämmande museum som tar besökaren på en resa genom de mest skrämmande händelserna i den engelska och europeiska historian. London Dungeon är inte ett vanligt museum där besökare går och passivt beundrar en utställning, om du vågar dig in i museet måste du räkna med helt oförutsägbara händelser och att pulsen stiger i taket fler än en gång.

Riktiga skådespelare och häftiga intryck

I ett inferno av skenbart trovärdiga skådespelare och specialeffekter, tar London Dungeon besökare på en resa till de dystra händelserna i den engelska och europeiska historian. Bland de många utställningar hittar du till exempel Jack The Ripper, Sweeny Todd, den stora branden i London, Domedagen, tortyrinstrument från medeltiden, den franska revolutionen och rekonstruktioner av många andra makabra händelser. År 2004, "Boat Ride to Hell", är en nöjesresa där passagerare kan utmana sina rädslor för både mörker och drunkning. En annan interaktiv upplevelse är "Labyrinth of lost", vilket är en stor labyrint med speglar på alla väggar, där de som vågar komma in måste kämpa sig tillbaka i tiden!

Dukke på London Dungeon

Museet öppnade 1976, och har med tiden utvecklats till ett interaktivt museum av shower, spel och ljud-/ljuseffekter som ger besökare både närkontakt med historiska händelser och ett och annat adrenalinpåslag. Trots den konstanta humoristiska touchen kan Dungeon göra att håren på armarna reser sig även för de mest oskrämda besökarna. Halvvägs genom museet utsätts besökare för en show där människor (skådespelare) kallas som provkaniner för att testa olika tortyrmaskiner. Därefter sätts gästerna in i rättssal och tvingas erkänna konstiga brott.

London Dungeon ligger på Tooley Street, nära tunnelbanestationen London Bridge.

Officiell hemsida: London Dungeon i London

Karta till London Dungeon

Klicka här för att se en karta till London Dungeon, på kartan visas även andra sevärdheter och saker att göra och uppleva i närheten av London Dungeon.

Relaterade artiklar om London

Andra saker att göra i London

Harrods varuhusLondon AquariumLondon ZooO2 Entertainment DistrictOxford Street

Andra läsvärda artiklar

Sevärdheter Museum Parker Shopping Turistinfo