Resmål/London/Londons nattliv och uteliv

Londons nattliv och uteliv

Ministry of Sound

Förutom att vara Londons första och största houseklubb, är Ministry of Sound ett världsberömt varumärke med klubbar i andra delar av världen, turneer, rekordproducenter och mycket mer. På "MoS", som det kallas, kan man släppa lös till de tunga rytmerna hos några av världens bästa DJs. Adressen är 103 Gaunt Street och närmaste tunnelbanestation är Elephant & Castle.

Fabric

Fabric är kanske Londons största dansplats med plats för över 1000 personer. I rustika rum dansar man till underjordisk musik natten lång. Adressen är 77a Charterhouse Street, vid Farringdon tunnelbanestation.

Egg

Egg är en annan välbesökt klubb belägen i King's Cross-området, som har blivit en av Londons mest populära klubbar i de senaste åren. Adressen är 200 York Way.

Hoxton Bar and Grill och Boombox

Hoxton Bar and Grill är en relativt blygsam och avslappnad bar men som ändå är en av de bästa platserna i London för att upptäcka det senaste. På söndagen blir baren en Boombox-klubb, där kända personligheter ofta besöker. På söndagar representeras modevärlden av designers och fotografer. Adressen är 2-4 Hoxton Sqaure och närmaste tunnelbanestation är Old Street.

The Lamb

London är känt för sin pubkultur, denna pub går tillbaka till 1720-talet, men sedan en renovering under 1800-talet har The Lamb inrets med mörkt träarbete och lädermöbler. Adressen är 92 Lamb's Conduit Steet, vid tunnelbanestationen Russel Square.

Argyll Arms och Prince Albert

Två andra gamla viktorianska barer som håller stilen från 1800-talets London. Argyll Arms är belägna på Seymour Street runt Oxford Circus. Prins Alfred öppnade under 1860-talet och ser i stort sett ut som den gjorde då. Den ligger på Formosa Street vid Warwich Avenue tunnelbanestation.

Det finns gott om bra ställen att gå ut på i London, oavsett om du vill prata och dricka fin öl eller dansa bort natten. Men var medveten om att många diskotek stänger lite tidigare än vi är vana vid, och det är därför en bra idé att börja kvällen lite tidigare. Man bör inte vara nervös för att hitta en bra plats att festa, det finns för det mesta gott om barer och diskotek inom de flesta områden, och några exempel på områden som är riktigt heta är Soho, Covent Garden och Piccadilly Circus, eller varför inte Camden där det finns riktigt grymma pubar. På vissa ställen finns det leende människor på gatan som lockar glada människor till specifika diskotek i området. Genom att fråga de olika inkastarna kan du snabbt få en överblick över vad terrängen erbjuder, och ofta erbjuds du rabatter eller förtur i kön. En sak är säker: oavsett vilken dag i veckan du behöver du aldrig bli uttråkad under natten i London!

Relaterade artiklar om London

Sevärdheter Museum Att göra Parker Shopping Turistinfo