Resmål / London / Övrigt /Flyg till London

Flyg till London

Det har aldrig varit så billigt att flyga till London och det har aldrig funnits fler möjligheter att ta sig dit. Lågprisflygbolag har drivit ned priserna på marknaden och även skapat fler rutter. Således kan du idag flyga till London från Esbjerg, Aarhus, Billund och Kastrup.

Det tar ungefär 2 timmar att flyga från Danmark till London beroende på var du flyger från. Men kom ihåg att ställa klockan tillbaka 1 timme vid ankomsten. Från Danmark flygs det till tre olika flygplatser i London-området: Heathrow, Stansted och London City Airport.

Billiga hotell London

Om du är ute efter ett trevligt hotell eller annat boende i London kan vi tipsa om våra sidor om hotell i London, där du på en interaktiv karta mycket enkelt kan kolla runt och se var alla hotell och boenden finns tillsammans med pris och information. Den interaktiva karta fungerar riktigt bra både på mobilen och på datorn. Tänk dig att bo på ett hotell och ha Big Ben eller Buckingham Palace direkt utanför fönstret!

Heathrow är den största flygplatsen

Heathrow Airport ligger i västra delen av London och är Englands absolut största flygplats. Heathrow Express är en tåglinje som är det snabbaste sättet att komma till London centrum från flygplatsen. Med 15 minuters mellanrum går tåg direkt till centrum. Resan tar 15-20 minuter. Du kan också använda tunnelbanan som går var 10:e minut under dagtid, men den tar ungefär 45-60 minuter.

Stansted Airport är Englands nyaste flygplats. Många lågprisflygbolag använder denna flygplats som ligger 40 kilometer utanför centrala London. Det snabbaste sättet att ta sig från Stansted Airport till centrala London är med tåglinjen Stansted Express. Det finns mellan 2 och 4 avgångar per timme, resan tar ungefär 45 minuter. Bussföretaget National Express har också avgångar till centrum dygnet runt.

Heathrow i London

Mellan London City Airport och Londons centrum finns både tågförbindelser på dagtid och bussbolagen Arriva kör dygnet runt.

För de som vill ta en taxi till centrum finns officiella taxibolag anslutna till alla flygplatser. Det finns också möjlighet att hyra bil på alla flygplatser i London. På grund av stor konkurrens är priserna relativt rimliga.

Denna sida innehåller annonslänkar till GetYourGuide.com