Resmål/London/Hotell och boende

Hotell och boende i London

Som turist och besökare i London i England finns oerhört många prisvärda alternativ att välja bland när det kommer till hotell och boenden. Den vanligaste är så klart att man väljer att bo på ett vanligt hotell, som det finns mängder av i London. Men om man ser till andra former av boenden än vanliga hotell finns det också väldigt många så kallade lägenhetshotell där man kan hyra ett rum, det finns även en hel del vanliga hostels, bed and breakfast-hotell samt vanliga motell.

Boka hotell i London

Här nedanför hittar du en riktigt bra karta som visar alla boenden i London tillsammans med kostnaden för att bo där. Klicka dig enkelt vidare och läs mer om de olika hotellen och lägenheterna i London.

Booking.com

Att välja hotell eller boende i London

Det kan vara klokt att välja något hotell eller boende som ligger nära någon tågstation, detta gör det mycket enklare att förflytta sig runt i London och gör att du enkelt kan ta dig till alla de olika sevärdheter som London erbjuder. Det kan även vara en bra idé att vara ute i god tid när det gäller att boka sitt boende, London är en mycket populär stad och de mest prisvärda hotellen blir snabbt uppbokade. Den senaste tiden har det även blivit relativt populärt med Airbnb i London.

Denna sida innehåller annonslänkar till Booking.com