Resmål/London

Resmål London - Sevärdheter och Fakta

London har mycket att erbjuda, och det kan vara svårt att planera en veckas semester i en stad som har så många saker att se på och uppleva. På den här sidan kan du läsa om Londons olika sevärdheter, var de bästa shoppinggatorna finns, vad som händer under kvällarna och andra saker som är användbara för att känna till före resan.

Populärt och pulserande resmål

London är inte utan anledning en av de mest populära turiststäderna i världen. Den pulserande metropolen har allt man kan önska sig när det kommer till historiska platser, shopping, mat, museer och underhållning.

Billiga hotell London

Om du är ute efter ett trevligt hotell eller annat boende i London kan vi tipsa om våra sidor om hotell i London, där du på en interaktiv karta mycket enkelt kan kolla runt och se var alla hotell och boenden finns tillsammans med pris och information. Den interaktiva karta fungerar riktigt bra både på mobilen och på datorn. Tänk dig att bo på ett hotell och ha Big Ben eller Buckingham Palace direkt utanför fönstret!

Mängder med sevärdheter

London erbjuder en myriad av sevärdheter som passar alla åldrar och humör. För turister intresserade av konst är National Gallery, Tate Britain och Tate Modern tre trevliga konstmuseer. De som vill ha lite mer spänning kan besöka London Dungeon eller O2 Entertainment District. Men det finns också barnvänliga attraktionerna som London Zoo, London Aquarium och Planetarium. Och så klart historiska sevärdheter såsom Big Ben, Tower of London och Westminister Abbey. Du får inte heller missa det klassiska Madam Tussauds, eller en resa i pariserhjulet London Eye, där staden kan ses ur ett helt nytt perspektiv.

London Eye i London

Guidade turer London

Här nedan hittar du tips om guidade turer i London, dessa erbjuds genom vår samarbetspartner GetYourGuide.com och är busenkla att både boka och boka av - om man nu skulle ångra sig!

För de som gillar shopping är London ett paradis. De många marknaderna med antikviteter och begagnade kläder är fantastiska. Området kring Oxford Street och New Bond Street med sitt stora utbud av kläder, skor, väskor, smycken och mer är något man behöver flera dagar för att ta sig igenom.

Kort sagt: Det finns mycket att göra i London! Lyckligtvis är det lätt att ta sig runt med den välutvecklade tunnelbanan London Underground, eller med Londons många busslinjer. När du inte jagar attraktioner kan du alltid ta en promenad i någon av Londons många vackra parker, promenera längs Themsen eller bara njuta av det stora utbudet av restauranger med mat från alla hörn av världen.

På våra sidor om London gör vi vårt bästa för att styra dig genom Londons många sevärdheter och ge dig den praktiska information du behöver innan du tar dig till Englands livliga huvudstad.

Denna sida innehåller annonslänkar till GetYourGuide.com