Frederiksbergs Have i Köpenhamn

Vill du och din kära ta en lugn roddbåtstur längs kanaler och i en lugn sjö? Då är Frederiksbergs Have platsen ni vill åka till. Frederiksbergs Have omger Frederiksbergs Slott och räknas till en av de mest romantiska parkerna i Köpenhamn. Tröttnar ni på att ro runt i de vackra omgivningarna och se parken från sjösidan, kan ni alltid duka upp en picknick på någon av de stora gräsmattorna, smita in i en av de kinesiska paviljongerna för en förstulen kyss, gå på äventyr i droppstensgrottan på området eller bara njuta av solen och varandra på en filt någonstans i parken.

Rymmer många överraskningar

Frederiksbergs Have har även en del andra överraskningar att bjuda på, eller vad sägs om ett utländskt tempel från 1800-talet? Även om det är sommar eller vinter är alltså Frederiksbergs Have en utflykt som bjuder på mycket, och som överraskar en del.

Adress: Frederiksberg Runddel 3D, 2000 Frederiksberg.

Frederiksbergs Have i Köpenhamn.

Frederiksbergs Have i Köpenhamn.
© Jacob Bøtter from Copenhagen, Denmark, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Karta till Frederiksbergs Have och Köpenhamn

Här nedan hittar du en karta som visar var Frederiksbergs Have ligger, samt även var alla andra sevärdheter och saker att göra som vi skriver om ligger i Köpenhamn. Scrolla enkelt runt på kartan och klicka dig vidare för att läsa om någon av de otaliga intressanta platser i Köpenhamn.


Skriv en kommentar