Resmål/Kroatien/Transport

Hur man kan ta sig till och runt i Kroatien

Köra bil i Kroatien

Att utforska Kroatien med bil är ett utmärkt sätt att upptäcka landets dolda pärlor och storslagna landskap. Från kustvägarna med panoramautsikt över Adriatiska havet till de slingrande vägarna i inlandets kuperade terräng – det finns mycket att se och uppleva. Innan du sätter dig bakom ratten bör du dock vara medveten om vissa särdrag och regler gällande bilkörning i landet. För en mer detaljerad guide om att köra bil i Kroatien, inklusive tips och råd, klicka här.

Ta flyget till Kroatien

Att resa från Sverige till Kroatien med flyg är smidigt och tidseffektivt, och med flera direktflyg tillgängliga har det aldrig varit enklare att nå landets soliga kuster och historiska städer. Oavsett om du väljer att landa i Dubrovnik, Split, Zagreb eller någon annan större stad, finns det några saker du bör tänka på inför din flygresa. För en utförlig guide om flygresor från Sverige till Kroatien, inklusive flygtider, flygplatser och andra värdefulla tips, klicka här.

Ta tåget till Kroatien

Att resa från Sverige till Kroatien med tåg erbjuder en unik möjlighet att uppleva Europas skiftande landskap på ett bekvämt och miljövänligt sätt. Även om det kan ta längre tid än att flyga, blir själva resan en del av äventyret. Från de svenska skogarna till de kroatiska kuststäderna, finns det mycket att se längs vägen. Vill du ha mer information om rutter, tågbolag och vad du kan förvänta dig av en tågresa till Kroatien? Läs vår utförliga guide här.

Skriv en kommentar