Shopping i Malaga

Malaga är en stad med väldigt många invånare och besökare i form av turister, studenter m.m. Detta innebär också att du kan hitta många olika områden och distrikt, allt ifrån universitetsområden till flashiga affärskvarter. Då är det en självklarhet att det också finns bland Europas bästa shopping att tillgå. I Malaga hittar du trendiga och hippa märken inom en bred variation av olika saker, inte bara kläder utan också båtar eller klockor.

Både billigt och dyrt finns

Som du säkert förstår kan prisbilden klättra rätt högt om man bara vältrar sig i designer-märken eller skräddarsydda kostymer. Därför hittar du också gott om marknader med mer lokalt tillverkade hantverk, föremål eller spanska och snygga klädmärken. Du hittar även andra stora och populära europeiska klädkedjor såsom H&M, Brook Brothers etc. Om du är en sådan som har en fallenhet för märkeskläder och kvalitetskläder så är denna stad som handen i handsken för dig. Här kan du hitta allt ifrån skickliga skräddare till märken som Burberry, Ralph Lauren och Hackett för att nämna några exempel.

Shopping i Malaga

Shoppingcenter och köpcentrum i Malaga

Här nedan har vi listat några av de bästa shoppingcentrum som finns i Malaga, vi har även grävt fram Google Maps-länkar så att ni enkelt kan hitta till köpcentrumen samt även länkar till varje köpcentrums respektive hemsida.

Larios Centro

Ett enormt stort shoppingcentrum med biografer och massvis av affärer. Här kan du också hitta många väldigt bra och vackert dekorerade restauranter.

  🏬   Avda. de la Aurora, 25 , 29002 – Malaga

   ››  Larios Centros hemsida

Plaza Mayor

Ett stort shoppingcentrum som är utomhus. Här finner du massvis med restauranter, stora affärer och kedjor, biografer och till och med en tågstation.

  🏬   Alfonso Ponce de León, 3 29004 Malaga

   ››  Plaza Mayors hemsida