Resmål/San Francisco/Hotell och boende

Hotell och boende i San Francisco

Som turist och besökare i San Francisco i USA finns oerhört många prisvärda alternativ att välja bland när det kommer till hotell och boenden. Den vanligaste är så klart att man väljer att bo på ett vanligt hotell, som det finns mängder av i San Francisco. Men om man ser till andra former av boenden än vanliga hotell finns det också väldigt många så kallade lägenhetshotell där man kan hyra ett rum, det finns även en hel del vanliga hostels, bed and breakfast-hotell samt vanliga motell.

Boka hotell i San Francisco

Här nedanför hittar du en riktigt bra karta som visar alla boenden i San Francisco tillsammans med kostnaden för att bo där. Klicka dig enkelt vidare och läs mer om de olika hotellen och lägenheterna i San Francisco.

Booking.com

Att välja hotell eller boende i San Francisco

Det kan vara klokt att välja något hotell eller boende som ligger nära någon tågstation, detta gör det mycket enklare att förflytta sig runt i San Francisco och gör att du enkelt kan ta dig till alla de olika sevärdheter som San Francisco erbjuder. Det kan även vara en bra idé att vara ute i god tid när det gäller att boka sitt boende, San Francisco är en mycket populär stad och de mest prisvärda hotellen blir snabbt uppbokade. Den senaste tiden har det även blivit relativt populärt med Airbnb i San Francisco.

Denna sida innehåller annonslänkar till Booking.com