Velvet Club i Malaga

Här kan du läsa mer om Velvet Club, som är en mycket populär nattklubb som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Velvet Club ligger. Om du har besökt Velvet Club får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

Velvet club är en av de populäraste klubbarna i Malaga, med liveband som sitt återkommande tema är det nästan så att man vid varje besök på Velvet club hittar ett nytt favoritband.

Betyg för Velvet Club

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4.3 av 5 baserat på 4 röster

Har du besökt Velvet Club?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Velvet Club
Calle Juan de Padilla 22
29008 Málaga,
Spanien

Hemsida: http://www.velvetclub.es/

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Velvet Club

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Velvet Club ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar