Sala Gold i Malaga

Här kan du läsa mer om Sala Gold, som är en mycket populär nattklubb som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Sala Gold ligger. Om du har besökt Sala Gold får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

Grym klubb med härligt drag under natten

Sala Gold är en av de mer populära nattklubbarna i Malaga, det är alltid bra tryck men klockan 1 på natten är då det brukar ta fart rejält. Ibland kan det vara lite lång kö för att ta sig in, en smart sak då kan vara att haka på en guidad klubbrunda som bara kostar runt 180 svenska kronor, då får man gå före i kön på Sala Gold.

Om 80 och 90-talet var något för dig så har du hittat helt rätt. Här spelas hiphop, pop och RnB. Känns rytmen och dras med i dansen på något utav de många dansgolven som du hittar.

Betyg för Sala Gold

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4.3 av 5 baserat på 9 röster

Har du besökt Sala Gold?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Sala Gold
Calle Luis de Velazquez 5
Centro Histórico
29008 Málaga,
Spanien

Hemsida: http://discotecasenmalaga.es/gold/inicio/

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Sala Gold

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Sala Gold ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar