Puerta Oscura i Malaga

Här kan du läsa mer om Puerta Oscura, som är en mycket populär bar som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Puerta Oscura ligger. Om du har besökt Puerta Oscura får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

Om du söker efter en kväll i goda vänners sällskap där inte livemusiken är på för hög volym så har du hittat helt rätt. Luta dig tillbaka och bara njut av några öl tillsammans med dina vänner medan ni pratar om mysterier!

Betyg för Puerta Oscura

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt Puerta Oscura?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Puerta Oscura
Calle Molina Lario 5
29015 Málaga,
Spanien

Hemsida: http://www.puertaoscuramalaga.com/

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Puerta Oscura

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Puerta Oscura ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar