Moliere Playa i Malaga

Här kan du läsa mer om Moliere Playa, som är en mycket populär nattklubb som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Moliere Playa ligger. Om du har besökt Moliere Playa får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

En stor nattklubb med grym musik och en peppande publik beståendes utav lokalinvånare och turister. Om du ska ha en helkväll är Sala Moliere något att lägga sina timmar på, här flödar drinkarna och musik strömmar ur högtalarna till tidiga morgonen.

Betyg för Moliere Playa

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3.5 av 5 baserat på 2 röster

Har du besökt Moliere Playa?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Moliere Playa
Paseo Marítimo
Torremolinos
29620 Málaga
Spanien

Hemsida: http://www.grupomoliere.com/grupo-moliere/moliere-playa.html

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Moliere Playa

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Moliere Playa ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar