La Copa Nostra i Malaga

Här kan du läsa mer om La Copa Nostra, som är en mycket populär bar som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som La Copa Nostra ligger. Om du har besökt La Copa Nostra får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

La Copa Nostra är en riktigt skön pub med trevlig personal som drar till sig jäkligt sköna människor, missa inte detta ställe!

Betyg för La Copa Nostra

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt La Copa Nostra?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

La Copa Nostra
Calle Casapalma 4
29008 Málaga,
Spanien

Hemsida: https://www.facebook.com/LaCopaNostraCopas/

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till La Copa Nostra

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som La Copa Nostra ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar