Encamary Malaga i Malaga

Här kan du läsa mer om Encamary Malaga, som är en mycket populär cocktailbar som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Encamary Malaga ligger. Om du har besökt Encamary Malaga får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

Encamary Malaga är en ganska skön cocktailbar med en rätt lugn atmosfär, trevligt ställe att bara hänga och suga på en liten drink.

Betyg för Encamary Malaga

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt Encamary Malaga?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Encamary Malaga
Calle Strachan 11
29015 Málaga,
Spanien

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Encamary Malaga

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Encamary Malaga ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar