Discoteca Liceo i Malaga

Här kan du läsa mer om Discoteca Liceo, som är en mycket populär nattklubb som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Discoteca Liceo ligger. Om du har besökt Discoteca Liceo får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

En mycket stor byggnad som består utav två stycken våningar och flertalet rum där man kan dansa eller ta det lugnt. Här kan du lyssna på housemusik och electro – detta ställe är för er hardcore-festare och kanske inte något som rekommenderas för en lugn kväll.

Betyg för Discoteca Liceo

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4 av 5 baserat på 7 röster

Har du besökt Discoteca Liceo?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Discoteca Liceo
Calle Beatas 21
29008 Málaga
Spanien

Hemsida: https://www.facebook.com/DiscotecaLiceo/

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Discoteca Liceo

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Discoteca Liceo ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar