D'Caribbean i Malaga

Här kan du läsa mer om D'Caribbean, som är en mycket populär bar som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som D'Caribbean ligger. Om du har besökt D'Caribbean får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

D'Caribbean är en salsabar med ett karibiskt tema, där du både kan njuta av goda drinkar och svänga runt i salsans sensuella värld.

Betyg för D'Caribbean

★ ★ ★ ★ ★ 

Har du besökt D'Caribbean?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

D'Caribbean
Calle de La Luna 22
29620 Málaga,
Spanien

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till D'Caribbean

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som D'Caribbean ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar