Bodega El Pimpi i Malaga

Här kan du läsa mer om Bodega El Pimpi, som är en mycket populär bar som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Bodega El Pimpi ligger. Om du har besökt Bodega El Pimpi får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

Bodega El Pimpi är en bar med en bred variation utav olika sorters viner att välja bland. Interiören är dekorerad som de traditionella Andalusiska husen och det är en mycket trevlig stämning bland gästerna. Här hittar du viner från alla världens hörn och om du har tur så finns det även live-musik att tillgå.

Betyg för Bodega El Pimpi

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 4 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt Bodega El Pimpi?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Bodega El Pimpi
Calle Granada 62
29015 Málaga
Spanien

Hemsida: https://www.elpimpi.com/en/

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Bodega El Pimpi

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Bodega El Pimpi ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar