Banana Cafe i Malaga

Här kan du läsa mer om Banana Cafe, som är en mycket populär bar som ligger i partystaden Malaga. Här hittar du bland annat både adress- och kontaktuppgifter samt en karta där vi har markerat ut var i Malaga som Banana Cafe ligger. Om du har besökt Banana Cafe får då även jättegärna lämna ett stjärnbetyg här nedan, eller lämna en kommentar längst ner på sidan.

Banana Cafe är en strandbar med ett ovanligt skönt häng, riktigt nice att njuta av en kall öl här och se solen glida ner över horisonten.

Betyg för Banana Cafe

★ ★ ★ ★ ★ 
Betyg 3 av 5 baserat på 1 röster

Har du besökt Banana Cafe?
Vad tyckte du? Lämna ett betyg!

Adress och kontaktuppgifter

Banana Cafe
Carrera de Capuchinos sin numero
29013 Málaga,
Spanien

Häng med på pubrunda i Malaga

Ett grymt sätt att snabbt komma in i Malags uteliv är att hänga med på en pub- och klubbrunda! Det finns en riktig bra runda som går att boka för strax under 300 svenska kronor, här finns mer info: Pub- och klubbrunda i Malaga. En riktigt bra sak är att det ingår att få gå före i kön på Sala Gold! Sedan får man även möjlighet att träffa andra partysugna människor på besök i Malaga, bara det är värt mycket! 😉

På våra sidor om party och uteliv i Malaga kan du läsa om många av de barer, pubar och klubbar som finns i Malaga.

Karta till Banana Cafe

Här nedan hittar du en karta som visar var i Malaga som Banana Cafe ligger, du kan även se andra partyställen i närheten.

Skriv en kommentar