Resmål/Reseadapter/Turks- och Caicosöarna

Reseadapter och eluttag i Turks- och Caicosöarna

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Turks- och Caicosöarna, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Turks- och Caicosöarna. Den typ eller de typer av eluttag som används i Turks- och Caicosöarna är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Turks- och Caicosöarna samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Turks- och Caicosöarna? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Turks- och Caicosöarna till Sverige.

🇹🇨

Reseadapter behövs till eluttag i Turks- och Caicosöarna

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Turks- och Caicosöarna så måste du ta med en reseadapter, då de i Turks- och Caicosöarna använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Turks- och Caicosöarna.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Turks- och Caicosöarna inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Turks- och Caicosöarna.

Reseadapter som passar eluttag i Turks- och Caicosöarna

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Turks- och Caicosöarna. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Turks- och Caicosöarna.

Reseadapter Turks- och Caicosöarna till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Turks- och Caicosöarna i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Turks- och Caicosöarna till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Turks- och Caicosöarna. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Turks- och Caicosöarna

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Turks- och Caicosöarna, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Turks- och Caicosöarna.

Att besöka Turks- och Caicosöarna som turist

Turks- och Caicosöarna är ett land i Karibien. Det är ett populärt resmål för turister tack vare sina orörda stränder och kristallklara vatten. Landet är också känt för sina lyxiga resorts och utmärkta dykmöjligheter.

Den bästa tiden att besöka Turks- och Caicosöarna är mellan december och april, då vädret är varmt och torrt. Ön är dock öppen för besökare året runt.

Om du letar efter en riktigt lyxig semester bör Turks- och Caicosöarna stå högt upp på din lista. Från dess fantastiska stränder till sina semesterorter av hög klass har landet allt du behöver för en avkopplande och trevlig resa.

När det gäller boende erbjuder Turks- och Caicosöarna ett brett utbud av alternativ som passar alla budgetar. Det finns gott om lyxiga resorts där du kan njuta av alla bekvämligheter du kan önska dig, liksom mer prisvärda hotell och pensionat.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Turks- och Caicosöarnas eluttag. 😊