Reseadapter och eluttag i Tokelau

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Tokelau, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Tokelau. Den typ eller de typer av eluttag som används i Tokelau är Typ I, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 230 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Tokelau samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Tokelau? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Tokelau till Sverige.

🇹🇰

Reseadapter behövs till eluttag i Tokelau

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Tokelau så måste du ta med en reseadapter, då de i Tokelau använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Tokelau.

Vidare är både nätspänningen och frekvensen som används i elnätet i Tokelau samma som den som används i Sverige, så de apparater du använder i Sverige borde även fungera helt utan problem i Tokelau. Någon transformator borde inte vara nödvändig med andra ord.

Reseadapter som passar eluttag i Tokelau

Reseadapter för eluttag Typ I

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Tokelau, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Tokelau. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Tokelau.

Reseadapter Tokelau till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Tokelau i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Tokelau till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Tokelau. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Tokelau

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Tokelau, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ I som används i Tokelau.

Att besöka Tokelau som turist

Tokelau är ett litet land i södra Stilla havet. Trots sin ringa storlek är det ett populärt turistmål tack vare sina orörda stränder och kristallklara vatten. Många människor kommer till Tokelau för att sola och bada, och landets vänliga lokalbefolkning gör det till en välkomnande plats att besöka.

Den bästa tiden att besöka Tokelau är mellan november och april, då vädret är varmt och soligt. Även under regnperioden (maj-oktober) är regnskurarna oftast kortvariga och temperaturen är behaglig.

Om du letar efter en lugn och avkopplande semester i en vacker miljö är Tokelau det perfekta resmålet.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Tokelaus eluttag. 😊