Reseadapter och eluttag i Swaziland

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Swaziland, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Swaziland. Den typ eller de typer av eluttag som används i Swaziland är Typ M, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 230 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Swaziland samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

🇸🇿

Reseadapter behövs till eluttag i Swaziland

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Swaziland så måste du ta med en reseadapter, då de i Swaziland använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Swaziland.

Vidare är både nätspänningen och frekvensen som används i elnätet i Swaziland samma som den som används i Sverige, så de apparater du använder i Sverige borde även fungera helt utan problem i Swaziland. Någon transformator borde inte vara nödvändig med andra ord.

Reseadapter som passar eluttag i Swaziland

Reseadapter för eluttag Typ M

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Swaziland, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Swaziland. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Swaziland.

Eluttag som används i Swaziland

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Swaziland, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ M som används i Swaziland.

Att besöka Swaziland som turist

Swaziland blir ett alltmer populärt resmål, särskilt bland dem som vill uppleva ett afrikanskt äventyr. Landet har en rik kultur och historia samt vackra landskap och ett varierat djurliv. Det finns också gott om aktiviteter och sevärdheter för att hålla turisterna underhållna, från safari och naturvandringar till shopping och utforskning av landets många marknader. Swaziland är ett utmärkt resmål för den som vill uppleva något helt annat.

Den bästa tiden att besöka Swaziland är under den torra säsongen, som pågår från maj till oktober. Det är då vädret är som bäst och risken för regn är mindre. Det är också den mest hektiska tiden på året för turism, så se till att boka boende och aktiviteter i förväg. Priserna på hotell och turer stiger också under denna period.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Swazilands eluttag. 😊