Reseadapter och eluttag i Surinam

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Surinam, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Surinam. Den typ eller de typer av eluttag som används i Surinam är Typ A, Typ F, Typ C och Typ B, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Surinam samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Surinam? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Surinam till Sverige.

🇸🇷

Reseadapter behövs kanske till eluttag i Surinam

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Surinam så kanske du behöver ta med en reseadapter, då de i Surinam bara till viss del använder sig av eluttag som är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Det bästa är att ta med en reseadapter, exempelvis kan vi rekommendera denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Surinam.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Surinam inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Surinam.

Reseadapter som passar eluttag i Surinam

Reseadapter för eluttag Typ B

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Surinam, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Surinam. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Surinam.

Reseadapter Surinam till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Surinam i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Surinam till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Surinam. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Surinam

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Surinam, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Surinam.Illustration av eluttag Typ F som används i Surinam.Illustration av eluttag Typ C som används i Surinam.Illustration av eluttag Typ B som används i Surinam.

Att besöka Surinam som turist

Surinam är ett litet land i Sydamerika. Det är känt för sin frodiga regnskog, sin mångsidiga kultur och sitt vänliga folk. Surinam blir alltmer populärt som turistmål tack vare sin blandning av exotiska attraktioner och bekvämt boende.

Det finns gott om saker att göra i Surinam. Besökare kan utforska regnskogen, ta en båttur på Surinamfloden, besöka huvudstaden Paramaribo eller åka på safari i en av landets nationalparker. Folket i Surinam är varmt och välkomnande. Det officiella språket är nederländska men engelska talas också i stor utsträckning.

Den bästa tiden att besöka Surinam är mellan december och april, då vädret är torrt och soligt. Regnskogen är dock en imponerande syn när som helst på året.

Om du letar efter ett resmål utanför de upptrampade vägarna med mycket att erbjuda kan Surinam vara den perfekta platsen för dig.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Surinams eluttag. 😊