Reseadapter och eluttag i Singapore

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Singapore, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Singapore. Den typ eller de typer av eluttag som används i Singapore är Typ G, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 240 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Singapore samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Singapore? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Singapore till Sverige.

🇸🇬

Reseadapter behövs till eluttag i Singapore

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Singapore så måste du ta med en reseadapter, då de i Singapore använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Singapore.

Vidare är frekvensen i elnätet samma i Singapore som i Sverige, men den nätspänning som används är inte samma som den vi är van vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning som gäller i Singapore.

Reseadapter som passar eluttag i Singapore

Reseadapter för eluttag Typ G

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Singapore, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Singapore. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Singapore.

Reseadapter Singapore till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Singapore i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Singapore till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Singapore. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Singapore

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Singapore, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ G som används i Singapore.

Att besöka Singapore som turist

Singapore är ett populärt resmål för resenärer på grund av sin mångsidiga kultur, sitt stora utbud av aktiviteter och sitt bekväma läge. Det finns massor av saker att göra i Singapore, från att utforska stadens olika stadsdelar till att kolla in stadens många attraktioner, som Gardens by the Bay och Marina Bay Sands. Singapore är också ett utmärkt ställe att äta, med ett brett utbud av olika kök. Dessutom har Singapore goda förbindelser med andra destinationer i Sydostasien, vilket gör det till en bekväm utgångspunkt för att utforska regionen.

Den bästa tiden att besöka Singapore är under den torra säsongen, från november till februari. Singapore är dock ett utmärkt resmål att besöka året runt.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Singapores eluttag. 😊