Resmål/Reseadapter/Saint Helena

Reseadapter och eluttag i Saint Helena

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Saint Helena, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Saint Helena. Den typ eller de typer av eluttag som används i Saint Helena är Typ G, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 230 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Saint Helena samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Saint Helena? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Saint Helena till Sverige.

🇸🇭

Reseadapter behövs till eluttag i Saint Helena

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Saint Helena så måste du ta med en reseadapter, då de i Saint Helena använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Saint Helena.

Vidare är både nätspänningen och frekvensen som används i elnätet i Saint Helena samma som den som används i Sverige, så de apparater du använder i Sverige borde även fungera helt utan problem i Saint Helena. Någon transformator borde inte vara nödvändig med andra ord.

Reseadapter som passar eluttag i Saint Helena

Reseadapter för eluttag Typ G

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Saint Helena, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Saint Helena. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Saint Helena.

Reseadapter Saint Helena till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Saint Helena i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Saint Helena till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Saint Helena. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Saint Helena

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Saint Helena, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ G som används i Saint Helena.

Att besöka Saint Helena som turist

Saint Helena är ett land som ligger i södra Atlanten. Ön Saint Helena är en del av det brittiska utomeuropeiska territoriet. Den är känd för att vara en av de mest isolerade öarna i världen. Saint Helena har varit populärt bland turister på grund av sin naturliga miljö och historia.

Den bästa tiden att besöka Saint Helena är från maj till september. Detta är öns torra säsong. Medeltemperaturen under den här tiden är cirka 21 grader Celsius.

Det finns många saker att se och göra på Saint Helena. En populär turistaktivitet är vandring. Det finns flera stigar som leder upp till toppen av Diana's Peak, den högsta punkten på ön.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Saint Helenas eluttag. 😊