Resmål/Reseadapter/Papua Nya Guinea

Reseadapter och eluttag i Papua Nya Guinea

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Papua Nya Guinea, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Papua Nya Guinea. Den typ eller de typer av eluttag som används i Papua Nya Guinea är Typ I, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 230-240 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Papua Nya Guinea samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Papua Nya Guinea? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Papua Nya Guinea till Sverige.

🇵🇬

Reseadapter behövs till eluttag i Papua Nya Guinea

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Papua Nya Guinea så måste du ta med en reseadapter, då de i Papua Nya Guinea använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Papua Nya Guinea.

Vidare är frekvensen i elnätet samma i Papua Nya Guinea som i Sverige, men den nätspänning som används är inte samma som den vi är van vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning som gäller i Papua Nya Guinea.

Reseadapter som passar eluttag i Papua Nya Guinea

Reseadapter för eluttag Typ I

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Papua Nya Guinea, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Papua Nya Guinea. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Papua Nya Guinea.

Reseadapter Papua Nya Guinea till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Papua Nya Guinea i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Papua Nya Guinea till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Papua Nya Guinea. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Papua Nya Guinea

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Papua Nya Guinea, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ I som används i Papua Nya Guinea.