Reseadapter och eluttag i Palau

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Palau, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Palau. Den typ eller de typer av eluttag som används i Palau är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Palau samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Palau? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Palau till Sverige.

🇵🇼

Reseadapter behövs till eluttag i Palau

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Palau så måste du ta med en reseadapter, då de i Palau använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Palau.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Palau inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Palau.

Reseadapter som passar eluttag i Palau

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Palau. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Palau.

Reseadapter Palau till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Palau i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Palau till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Palau. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Palau

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Palau, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Palau.

Att besöka Palau som turist

Palau är ett land som ligger i västra Stilla havet. Det består av mer än 500 öar och är ett populärt turistmål. På öarna finns vackra stränder, korallrev och regnskogar. Palau är också känt för sin rika kultur och historia.

Den bästa tiden att besöka Palau är mellan december och april, då vädret är torrt och soligt. Regnperioden pågår från maj till november.

Om du är ute efter en avslappnad strandsemester är Palau det perfekta resmålet för dig. Med sina vita sandstränder, sitt klarblå vatten och sitt rikliga marina liv erbjuder Palau något för alla.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Palaus eluttag. 😊