Resmål/Reseadapter/Nordmarianerna

Reseadapter och eluttag i Nordmarianerna

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Nordmarianerna, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Nordmarianerna. Den typ eller de typer av eluttag som används i Nordmarianerna är Typ A och Typ B, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 120 V respektive 60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Nordmarianerna samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Nordmarianerna? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Nordmarianerna till Sverige.

🇲🇵

Reseadapter behövs till eluttag i Nordmarianerna

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Nordmarianerna så måste du ta med en reseadapter, då de i Nordmarianerna använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Nordmarianerna.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Nordmarianerna inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Nordmarianerna.

Reseadapter som passar eluttag i Nordmarianerna

Reseadapter för eluttag Typ B

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Nordmarianerna, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Nordmarianerna. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Nordmarianerna.

Reseadapter Nordmarianerna till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Nordmarianerna i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Nordmarianerna till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Nordmarianerna. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Nordmarianerna

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Nordmarianerna, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Nordmarianerna.Illustration av eluttag Typ B som används i Nordmarianerna.

Att besöka Nordmarianerna som turist

Nordmarianerna är ett populärt turistmål. Öarna ligger i västra Stilla havet, norr om Guam. Det amerikanska territoriet består av 14 öar och holmar, där Saipan är den folkrikaste. Nordmarianerna erbjuder turisterna ett brett utbud av aktiviteter, bland annat bad, snorkling, skidåkning och andra aktiviteter.

Nordmarianerna är också hemvist för ett varierat växt- och djurliv. Öarna är bland annat hemvist för ett antal utrotningshotade arter, exempelvis den mikronesiska kungsfiskaren och Marianernas fruktfladdermus.

Den bästa tiden att besöka öarna är mellan november och februari, då vädret är svalare och risken för regn är mindre.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Nordmarianernas eluttag. 😊