Resmål/Reseadapter/Montserrat

Reseadapter och eluttag i Montserrat

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Montserrat, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Montserrat. Den typ eller de typer av eluttag som används i Montserrat är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Montserrat samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Montserrat? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Montserrat till Sverige.

🇲🇸

Reseadapter behövs till eluttag i Montserrat

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Montserrat så måste du ta med en reseadapter, då de i Montserrat använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Montserrat.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Montserrat inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Montserrat.

Reseadapter som passar eluttag i Montserrat

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Montserrat. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Montserrat.

Reseadapter Montserrat till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Montserrat i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Montserrat till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Montserrat. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Montserrat

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Montserrat, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Montserrat.

Att besöka Montserrat som turist

Montserrat är ett litet öland som ligger i Karibiska havet. Landet är populärt bland turister för sitt tropiska klimat och sina vackra stränder. Montserrat är också känt för sina historiska platser, till exempel ruinerna av Fort George och den tidigare huvudstaden Plymouth.

Den bästa tiden att besöka Montserrat är mellan december och april, då vädret är svalare och torrare. Ön är dock öppen för besökare året runt.

Det finns flera sätt att ta sig till Montserrat, bland annat genom att flyga till huvudstaden Brades eller ta en färja från närliggande Antigua. När man väl är på ön finns det det finns gott om aktiviteter för att underhålla turisterna, till exempel vandring, bad och utforskning av de många stränderna.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Montserrats eluttag. 😊