Resmål/Reseadapter/Marshallöarna

Reseadapter och eluttag i Marshallöarna

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Marshallöarna, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Marshallöarna. Den typ eller de typer av eluttag som används i Marshallöarna är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Marshallöarna samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Marshallöarna? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Marshallöarna till Sverige.

🇲🇭

Reseadapter behövs till eluttag i Marshallöarna

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Marshallöarna så måste du ta med en reseadapter, då de i Marshallöarna använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Marshallöarna.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Marshallöarna inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Marshallöarna.

Reseadapter som passar eluttag i Marshallöarna

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Marshallöarna. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Marshallöarna.

Reseadapter Marshallöarna till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Marshallöarna i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Marshallöarna till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Marshallöarna. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Marshallöarna

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Marshallöarna, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Marshallöarna.

Att besöka Marshallöarna som turist

Marshallöarna är ett litet land som ligger i Stilla havet och håller på att bli ett populärt turistmål. Landet har vackra stränder och korallrev, och det är en utmärkt plats att koppla av och njuta av den naturliga skönheten. Folket på Marshallöarna är också mycket vänligt och välkomnande, vilket gör landet ännu trevligare att besöka.

Den bästa tiden att besöka Marshallöarna är under den torra säsongen, som pågår från november till april. Detta är också den mest hektiska tiden på året för turism, så det är viktigt att boka din resa och ditt boende i förväg. Vädret under torrperioden är vanligtvis mycket behagligt, med en medeltemperatur på omkring 27 grader Celsius.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Marshallöarnas eluttag. 😊