Reseadapter och eluttag i Malawi

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Malawi, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Malawi. Den typ eller de typer av eluttag som används i Malawi är Typ G, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 240 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Malawi samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Malawi? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Malawi till Sverige.

🇲🇼

Reseadapter behövs till eluttag i Malawi

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Malawi så måste du ta med en reseadapter, då de i Malawi använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Malawi.

Vidare är frekvensen i elnätet samma i Malawi som i Sverige, men den nätspänning som används är inte samma som den vi är van vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning som gäller i Malawi.

Reseadapter som passar eluttag i Malawi

Reseadapter för eluttag Typ G

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Malawi, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Malawi. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Malawi.

Reseadapter Malawi till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Malawi i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Malawi till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Malawi. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Malawi

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Malawi, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ G som används i Malawi.

Att besöka Malawi som turist

Malawi är populärt bland resenärer eftersom det är ett vackert och unikt land. Det är ett inlandslöst land som ligger i södra Afrika. Landet har en befolkning på cirka 18 miljoner människor och är hemvist för en mängd olika kulturer och religioner. Malawi är också känt för sitt fantastiska landskap, som inkluderar berg, skogar, och sjöar.

Malawi är ett utmärkt resmål för dem som vill uppleva Afrika i sin renaste form. Landet är fortfarande relativt orört av turism, vilket innebär att resenärer kan förvänta sig att hitta en genuin och autentisk upplevelse. Det finns ett antal olika aktiviteter som besökare kan njuta av i Malawi, till exempel safariturer, vandringar, och kulturella turer.

Om du letar efter ett land som ligger utanför de upptrampade vägarna är Malawi det perfekta resmålet för dig. Detta vackra land har något att erbjuda alla, och det kommer garanterat att ge dig en oförglömlig upplevelse.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Malawis eluttag. 😊