Reseadapter och eluttag i Jersey

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Jersey, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Jersey. Den typ eller de typer av eluttag som används i Jersey är Typ G och Typ C, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 240 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Jersey samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Jersey? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Jersey till Sverige.

🇯🇪

Reseadapter behövs kanske till eluttag i Jersey

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Jersey så kanske du behöver ta med en reseadapter, då de i Jersey bara till viss del använder sig av eluttag som är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Det bästa är att ta med en reseadapter, exempelvis kan vi rekommendera denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Jersey.

Vidare är frekvensen i elnätet samma i Jersey som i Sverige, men den nätspänning som används är inte samma som den vi är van vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning som gäller i Jersey.

Reseadapter som passar eluttag i Jersey

Reseadapter för eluttag Typ G

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Jersey, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Jersey. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Jersey.

Reseadapter Jersey till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Jersey i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Jersey till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Jersey. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Jersey

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Jersey, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ G som används i Jersey.Illustration av eluttag Typ C som används i Jersey.

Att besöka Jersey som turist

Jersey är ett populärt turistmål för människor i Storbritannien, men även från andra länder. Det finns många anledningar till detta, bland annat att Jersey är ett vackert land som har mycket att erbjuda turisterna. Stränderna är några av de bästa i världen, och det finns också gott om historiska platser och andra sevärdheter att njuta av. Jersey är också mycket säkert och välkomnande, vilket gör det till en idealisk destination för familjer och grupper av vänner.

Den bästa tiden att besöka Jersey beror på vad du vill göra när du är här. Om du vill njuta av stränder och friluftsliv är den bästa tiden att komma mellan maj och september. Om du däremot är mer intresserad av att utforska de historiska platserna och sevärdheterna är den bästa tiden att besöka mellan oktober och april.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Jerseys eluttag. 😊