Reseadapter och eluttag i Guyana

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Guyana, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Guyana. Den typ eller de typer av eluttag som används i Guyana är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Guyana samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Guyana? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Guyana till Sverige.

🇬🇾

Reseadapter behövs till eluttag i Guyana

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Guyana så måste du ta med en reseadapter, då de i Guyana använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Guyana.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Guyana inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Guyana.

Reseadapter som passar eluttag i Guyana

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Guyana. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Guyana.

Reseadapter Guyana till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Guyana i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Guyana till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Guyana. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Guyana

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Guyana, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Guyana.

Att besöka Guyana som turist

Guyana anses ofta vara ett av de främsta turistmålen på grund av sitt fantastiska landskap och sin biologiska mångfald. Landet är också rikt på kultur, med en blandning av indiska, afrikanska och europeiska influenser. Det finns många olika saker att se och göra i Guyana, från att utforska huvudstaden Georgetown till att besöka regnskogarna. Naturälskare kommer också att njuta av att se de många olika djurarter som finns i landet, till exempel apor, sengångare och fåglar.

Den bästa tiden att besöka Guyana är mellan december och april, då vädret är relativt torrt. Men det finns också många festivaler och evenemang som hålls under hela året, så det finns aldrig någon dålig tidpunkt att besöka landet. Se bara till att kontrollera de lokala väderförhållandena innan du reser.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Guyanas eluttag. 😊