Reseadapter och eluttag i Guernsey

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Guernsey, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Guernsey. Den typ eller de typer av eluttag som används i Guernsey är Typ C och Typ G, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 230 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Guernsey samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Guernsey? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Guernsey till Sverige.

🇬🇬

Reseadapter behövs kanske till eluttag i Guernsey

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Guernsey så kanske du behöver ta med en reseadapter, då de i Guernsey bara till viss del använder sig av eluttag som är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Det bästa är att ta med en reseadapter, exempelvis kan vi rekommendera denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Guernsey.

Vidare är både nätspänningen och frekvensen som används i elnätet i Guernsey samma som den som används i Sverige, så de apparater du använder i Sverige borde även fungera helt utan problem i Guernsey. Någon transformator borde inte vara nödvändig med andra ord.

Reseadapter som passar eluttag i Guernsey

Reseadapter för eluttag Typ G

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Guernsey, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Guernsey. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Guernsey.

Reseadapter Guernsey till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Guernsey i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Guernsey till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Guernsey. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Guernsey

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Guernsey, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ C som används i Guernsey.Illustration av eluttag Typ G som används i Guernsey.

Att besöka Guernsey som turist

Guernsey är en liten pittoresk ö i Engelska kanalen. Det är ett populärt turistmål och det finns många saker att göra på ön. Det finns vackra stränder, fascinerande historiska platser och fantastiska restauranger.

Den bästa tiden att besöka Guernsey är på sommaren när vädret är fint. Men ön är också vacker på vintern när den är täckt av snö.

Guernsey är en utmärkt plats för att koppla av och njuta av friluftslivet. Det finns gott om aktiviteter för dem som gillar att vara aktiva, till exempel vandring, cykling och kajakpaddling. För dem som föredrar att ta det lugnt finns det gott om möjligheter att bara luta sig tillbaka och vila upp sig.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Guernseys eluttag. 😊