Reseadapter och eluttag i Guam

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Guam, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Guam. Den typ eller de typer av eluttag som används i Guam är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Guam samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Guam? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Guam till Sverige.

🇬🇺

Reseadapter behövs till eluttag i Guam

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Guam så måste du ta med en reseadapter, då de i Guam använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Guam.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Guam inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Guam.

Reseadapter som passar eluttag i Guam

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Guam. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Guam.

Reseadapter Guam till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Guam i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Guam till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Guam. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Guam

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Guam, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Guam.

Att besöka Guam som turist

Guam är ett amerikanskt territorium i västra Stilla havet. Det är en av de största öarna i Mikronesien och ligger cirka 3 700 kilometer väster om Hawaii. Guam är populärt bland turister för sina vita sandstränder, kristallklara vatten och korallrev.

Den bästa tiden att besöka Guam är mellan december och april när vädret är torrt och soligt. Juni-november är regnperioden och tyfoner kan förekomma. Guam är ett utmärkt resmål för dem som älskar friluftsliv. Det finns gott om aktiviteter för att hålla dig sysselsatt, till exempel vandring, cykling, kajakpaddling och mycket mer. Guam har också en rik historia och kultur som du kan utforska på de många museer och historiska platser som finns på ön.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Guams eluttag. 😊