Resmål/Reseadapter/Filippinerna

Reseadapter och eluttag i Filippinerna

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Filippinerna, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Filippinerna. Den typ eller de typer av eluttag som används i Filippinerna är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Filippinerna samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Filippinerna? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Filippinerna till Sverige.

🇵🇭

Reseadapter behövs till eluttag i Filippinerna

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Filippinerna så måste du ta med en reseadapter, då de i Filippinerna använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Filippinerna.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Filippinerna inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Filippinerna.

Reseadapter som passar eluttag i Filippinerna

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Filippinerna. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Filippinerna.

Reseadapter Filippinerna till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Filippinerna i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Filippinerna till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Filippinerna. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Filippinerna

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Filippinerna, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Filippinerna.

Att besöka Filippinerna som turist

Filippinerna är ett populärt resmål av många skäl. En av de största attraktionerna är den otroliga mångfalden av kulturer och landskap. Från sandstränder och frodiga djungler i norr till korallrev och vulkanöar i söder finns det något för alla i Filippinerna.

En annan stor dragningskraft för resenärer är den filippinska människor själva. De är kända för sin varma gästfrihet och vänlighet, och det är lätt att få vänner i Filippinerna. Lokalbefolkningen rekommenderar alltid gärna sina favoritplatser och de är alltid villiga att hjälpa till om du behöver anvisningar eller råd.

Resekostnaderna i Filippinerna är också mycket överkomliga. Du kan klara dig på du kan också välja mellan att ha en mycket stram budget eller att njuta av några av de mer lyxiga upplevelserna som erbjuds. Oavsett din budget kommer du att kunna hitta något som passar dina behov i Filippinerna.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Filippinernas eluttag. 😊