Reseadapter och eluttag i Fiji

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Fiji, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Fiji. Den typ eller de typer av eluttag som används i Fiji är Typ I, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 230-240 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Fiji samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Fiji? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Fiji till Sverige.

🇫🇯

Reseadapter behövs till eluttag i Fiji

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Fiji så måste du ta med en reseadapter, då de i Fiji använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Fiji.

Vidare är frekvensen i elnätet samma i Fiji som i Sverige, men den nätspänning som används är inte samma som den vi är van vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning som gäller i Fiji.

Reseadapter som passar eluttag i Fiji

Reseadapter för eluttag Typ I

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Fiji, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Fiji. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Fiji.

Reseadapter Fiji till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Fiji i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Fiji till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Fiji. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Fiji

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Fiji, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ I som används i Fiji.

Att besöka Fiji som turist

Fiji är ett populärt turistmål av många skäl. Det är en skärgård med 333 öar och den största delen av befolkningen bor på de två största öarna, Viti Levu och Vanua Levu. Landet är känt för sina vackra stränder, korallrev och regnskogar. Det finns också många aktiviteter tillgängliga, som t.ex vandring, cykling och dykning.

Fiji är ett utmärkt ställe att semestra på om du letar efter ett tropiskt paradis. Vädret är varmt året runt, vilket gör det till ett perfekt resmål för en vinterresa. Det finns direktflyg från många större städer, så det är lätt att ta sig dit. När du väl är framme kan du koppla av på på en av de många semesterorterna eller delta i aktiviteter som vandring, dykning och snorkling. Människorna är vänliga och välkomnande, så du kommer garanterat att ha en fantastisk tid.

Så om du letar efter en avkopplande semester i en vacker miljö är Fiji det perfekta resmålet.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Fijis eluttag. 😊