Reseadapter och eluttag i Eritrea

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Eritrea, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Eritrea. Den typ eller de typer av eluttag som används i Eritrea är Typ L, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 220 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Eritrea samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Eritrea? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Eritrea till Sverige.

🇪🇷

Reseadapter behövs till eluttag i Eritrea

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Eritrea så måste du ta med en reseadapter, då de i Eritrea använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Eritrea.

Vidare är frekvensen i elnätet samma i Eritrea som i Sverige, men den nätspänning som används är inte samma som den vi är van vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning som gäller i Eritrea.

Reseadapter som passar eluttag i Eritrea

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Eritrea. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Eritrea.

Reseadapter Eritrea till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Eritrea i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Eritrea till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Eritrea. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Eritrea

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Eritrea, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ L som används i Eritrea.

Att besöka Eritrea som turist

Eritrea är ett vackert land som blir alltmer populärt bland turister. Landet har en rik kultur och historia, och folket är varmt och välkomnande. Det finns många saker att se och göra i Eritrea, och det är ett utmärkt ställe att koppla av och njuta av Afrikas naturliga skönhet. Eritrea är ett utmärkt val för en semester, och det finns många anledningar till varför du bör överväga att besöka landet.

Den bästa tiden att besöka Eritrea är under torrperioden, som pågår från oktober till maj. Vädret är varmt och soligt och det regnar lite. Detta är den idealiska tiden att besöka landet, eftersom du kan njuta av allt som landet har att erbjuda utan att behöva oroa dig för det blöta vädret.

Det finns många olika platser att besöka i Eritrea, och du kan hitta något som passar dina intressen. Huvudstaden Asmara är en bra plats att börja på, eftersom den är full av historia och kultur. Det finns många olika museer och gallerier att besöka, och du kan lära dig mer om landets rika historia på Nationalmuseet. I Asmara finns också några av de bästa shoppingmöjligheterna i landet, så att du kan köpa några souvenirer för att minnas din resa.

Röda havet är ett populärt resmål för turister, och det finns många olika aktiviteter att ta del av. Du kan snorkla eller dyka, och det finns också många olika stränder att koppla av på.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Eritreas eluttag. 😊