Denna sida innehåller annonslänkar för Kjell & Company

Reseadapter och eluttag i Burundi

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Burundi, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Burundi. Den typ eller de typer av eluttag som används i Burundi är Typ E, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 230 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Burundi samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

🇧🇮

Reseadapter behövs till eluttag i Burundi

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Burundi så måste du ta med en reseadapter, då de i Burundi använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Burundi.

Vidare är både nätspänningen och frekvensen som används i elnätet i Burundi samma som den som används i Sverige, så de apparater du använder i Sverige borde även fungera helt utan problem i Burundi. Någon transformator borde inte vara nödvändig med andra ord.

Reseadapter som passar eluttag i Burundi

Universaladapter till eluttag i Burundi

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Burundi. Reseadaptern på bilden ovan kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos Kjell & Company. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer.

OBS! Vänligen säkerställ hos Kjell & Company att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Burundi.

Eluttag som används i Burundi

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Burundi, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ E som används i Burundi.