Resmål/Reseadapter/Brittiska Jungfruöarna

Reseadapter och eluttag i Brittiska Jungfruöarna

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Brittiska Jungfruöarna, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Brittiska Jungfruöarna. Den typ eller de typer av eluttag som används i Brittiska Jungfruöarna är Typ B, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 125 V respektive 60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Brittiska Jungfruöarna samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Brittiska Jungfruöarna? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Brittiska Jungfruöarna till Sverige.

🇻🇬

Reseadapter behövs till eluttag i Brittiska Jungfruöarna

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Brittiska Jungfruöarna så måste du ta med en reseadapter, då de i Brittiska Jungfruöarna använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Brittiska Jungfruöarna.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Brittiska Jungfruöarna inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Brittiska Jungfruöarna.

Reseadapter som passar eluttag i Brittiska Jungfruöarna

Reseadapter för eluttag Typ B

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Brittiska Jungfruöarna, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Brittiska Jungfruöarna. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Brittiska Jungfruöarna.

Reseadapter Brittiska Jungfruöarna till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Brittiska Jungfruöarna i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Brittiska Jungfruöarna till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Brittiska Jungfruöarna. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Brittiska Jungfruöarna

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Brittiska Jungfruöarna, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ B som används i Brittiska Jungfruöarna.

Att besöka Brittiska Jungfruöarna som turist

Brittiska Jungfruöarna är ett mycket populärt turistmål av många skäl. Ett skäl är att det finns ett överflöd av aktiviteter att göra, till exempel simning, snorkling, segling och kajakpaddling. Det finns också gott om historiska platser att besöka, bland annat den gamla staden och Belmont Estate. En annan stor dragningskraft för turister är ön är skattefri, vilket gör den till ett utmärkt ställe att handla skattefria varor på.

Brittiska Jungfruöarna är också kända för sina vackra stränder, som är perfekta för avkoppling eller vattensporter. Många av öarnas stränder kantas av palmer och erbjuder fantastisk utsikt över det närliggande turkosa vattnet.

Den bästa tiden att besöka Brittiska Jungfruöarna är mellan december och april, då vädret är varmt och torrt. Öarna är dock också populära bland turister under sommarmånaderna, så det är tillrådligt att boka boende i förväg om du planerar en resa under denna tid.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Brittiska Jungfruöarnas eluttag. 😊