Reseadapter och eluttag i Bahamas

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Bahamas, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Bahamas. Den typ eller de typer av eluttag som används i Bahamas är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Bahamas samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Bahamas? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Bahamas till Sverige.

🇧🇸

Reseadapter behövs till eluttag i Bahamas

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Bahamas så måste du ta med en reseadapter, då de i Bahamas använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Bahamas.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Bahamas inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Bahamas.

Reseadapter som passar eluttag i Bahamas

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Bahamas. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Bahamas.

Reseadapter Bahamas till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Bahamas i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Bahamas till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Bahamas. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Bahamas

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Bahamas, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Bahamas.

Att besöka Bahamas som turist

Bahamas är ett land som är populärt bland resenärer för sitt turkosa vatten, sina vita sandstränder och sin frodiga tropiska vegetation. Landet består av 700 öar, cays och holmar och ligger i Atlanten. Besökare kan njuta av aktiviteter som bad, snorkling, dykning, fiske och segling. Det finns också ett antal historiska platser att besöka, bland annat sjuttonhundratalspiraternas hemvist Nassau.

Den bästa tiden på året att besök Bahamas är mellan december och april, då vädret är varmt och torrt. Resenärer bör dock vara medvetna om att orkansäsongen pågår från juni till november.

För dem som söker en lyxig reseupplevelse har Bahamas ett antal högklassiga resorter som tillgodoser alla behov. Till exempel finns det tre riktigt fina hotell i Baha Mar resort-komplexet som erbjuder en rad olika aktiviteter, bland annat golf, tennis och spabehandlingar

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Bahamass eluttag. 😊