Resmål/Reseadapter/Antigua och Barbuda

Reseadapter och eluttag i Antigua och Barbuda

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Antigua och Barbuda, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Antigua och Barbuda. Den typ eller de typer av eluttag som används i Antigua och Barbuda är Typ B, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 125 V respektive 60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Antigua och Barbuda samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Antigua och Barbuda? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Antigua och Barbuda till Sverige.

🇦🇬

Reseadapter behövs till eluttag i Antigua och Barbuda

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Antigua och Barbuda så måste du ta med en reseadapter, då de i Antigua och Barbuda använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Antigua och Barbuda.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Antigua och Barbuda inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Antigua och Barbuda.

Reseadapter som passar eluttag i Antigua och Barbuda

Reseadapter för eluttag Typ B

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Antigua och Barbuda, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Antigua och Barbuda. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Antigua och Barbuda.

Reseadapter Antigua och Barbuda till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Antigua och Barbuda i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Antigua och Barbuda till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Antigua och Barbuda. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Antigua och Barbuda

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Antigua och Barbuda, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ B som används i Antigua och Barbuda.

Att besöka Antigua och Barbuda som turist

Antigua och Barbuda är ett tvillingöland som ligger i östra Karibiska havet. Landet är känt för sin turistindustri och är ett populärt resmål för resenärer från hela världen. Antigua och Barbuda är hemvist för några av världens vackraste stränder, och dess kultur och historia är också en attraktion för turister.

Den bästa tiden att besöka Antigua och Barbuda är under vintermånaderna, då temperaturen är svalare. Men landet är också vackert under sommarmånaderna. Det finns många saker att göra på Antigua och Barbuda, bland annat bada, sola, snorkla, paddla kajak, vandra och utforska öns städer och byar.

Antigua och Barbuda är ett utmärkt resmål för dem som vill uppleva karibisk kultur och avkoppling. Landets vänliga människor och vackra stränder kommer garanterat att göra din resa minnesvärd.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Antigua och Barbudas eluttag. 😊