Reseadapter och eluttag i Anguilla

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Anguilla, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Anguilla. Den typ eller de typer av eluttag som används i Anguilla är Typ B, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 125 V respektive 60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Anguilla samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Anguilla? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Anguilla till Sverige.

🇦🇮

Reseadapter behövs till eluttag i Anguilla

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Anguilla så måste du ta med en reseadapter, då de i Anguilla använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Anguilla.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Anguilla inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Anguilla.

Reseadapter som passar eluttag i Anguilla

Reseadapter för eluttag Typ B

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Anguilla, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Anguilla. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Anguilla.

Reseadapter Anguilla till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Anguilla i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Anguilla till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Anguilla. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Anguilla

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Anguilla, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ B som används i Anguilla.

Att besöka Anguilla som turist

Anguilla är ett populärt resmål för dem som söker en lugn och fridfull tillflyktsort. Ön har vackra stränder och kristallklart vatten, vilket gör den till den perfekta platsen för avkoppling och föryngring. Anguilla är också känd för sina lyxiga resorter och restauranger i världsklass, så det finns något för alla på ön. Oavsett om du vill koppla av på stranden eller njuta av världens bästa mat är Anguilla det perfekta resmålet.

Den bästa tiden att besöka Anguilla är under vintermånaderna, då vädret är svalt och behagligt. Ön är upptagen under sommarmånaderna, så om du letar efter en lugn tillflyktsort är vintern den bästa tiden att åka dit.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Anguillas eluttag. 😊