Denna sida innehåller annonslänkar för Kjell & Company
Resmål/Reseadapter/Amerikanska Jungfruöarna

Reseadapter och eluttag i Amerikanska Jungfruöarna

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Amerikanska Jungfruöarna, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Amerikanska Jungfruöarna. Den typ eller de typer av eluttag som används i Amerikanska Jungfruöarna är Typ A, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 100-125 V respektive 50/60 Hz. I Sverige använder vi eluttag av typen och Typ C, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Amerikanska Jungfruöarna samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Amerikanska Jungfruöarna? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Amerikanska Jungfruöarna till Sverige.

🇻🇮

Reseadapter behövs till eluttag i Amerikanska Jungfruöarna

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Amerikanska Jungfruöarna så måste du ta med en reseadapter, då de i Amerikanska Jungfruöarna använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Amerikanska Jungfruöarna.

Vidare är den nätspänning och frekvens som används i elnätet i Amerikanska Jungfruöarna inte heller samma som den vi är vana vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen eller frekvensen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning och frekvens som gäller i Amerikanska Jungfruöarna.

Reseadapter som passar eluttag i Amerikanska Jungfruöarna

Universaladapter till eluttag i Amerikanska Jungfruöarna

Det säkraste är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som då också fungerar i Amerikanska Jungfruöarna. Reseadaptern på bilden ovan kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos Kjell & Company. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer.

OBS! Vänligen säkerställ hos Kjell & Company att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Amerikanska Jungfruöarna.

Reseadapter Amerikanska Jungfruöarna till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Amerikanska Jungfruöarna i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Amerikanska Jungfruöarna till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan.

Universaladapter till eluttag i Sverige

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Amerikanska Jungfruöarna. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos Kjell & Company. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer.

Eluttag som används i Amerikanska Jungfruöarna

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Amerikanska Jungfruöarna, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ A som används i Amerikanska Jungfruöarna.