Resmål/Reseadapter/Saint Kitts och Nevis

Reseadapter och eluttag i Saint Kitts och Nevis

Här kan du läsa mer om vilken typ av eluttag som används i Saint Kitts och Nevis, samt även läsa mer om huruvida man måste skaffa sig en reseadapter eller inte när man besöker Saint Kitts och Nevis. Den typ eller de typer av eluttag som används i Saint Kitts och Nevis är Typ D och Typ G, samtidigt är den standardspänning samt den standardfrekvens som används 220 V respektive 50 Hz. I Sverige använder vi eluttag av Typ C och Typ F, sedan är vår standardspänning är 230 V och vår standardfrekvens 50 Hz. Här nedan kan du se om du behöver en reseadapter till eluttag i Saint Kitts och Nevis samt få rekommendationer kring passande reseadapter.

Behöver du en resedapter i Sverige för elektriska apparater från Saint Kitts och Nevis? Vi kan även tipsa om en sådan, klicka bara på följande länk så skrollar vi dig direkt till resedapter Saint Kitts och Nevis till Sverige.

🇰🇳

Reseadapter behövs till eluttag i Saint Kitts och Nevis

Med detta sagt kan vi konstatera att om du reser till Saint Kitts och Nevis så måste du ta med en reseadapter, då de i Saint Kitts och Nevis använder sig av eluttag som inte är kompatibla med de kontakter och apparater som vi använder Sverige. Vi rekommenderar denna reseadapter som är framtagen för att fungera med just de eluttag som används i Saint Kitts och Nevis.

Vidare är frekvensen i elnätet samma i Saint Kitts och Nevis som i Sverige, men den nätspänning som används är inte samma som den vi är van vid i Sverige. Detta är någonting som är viktigt att vara medveten om, då det troligtvis kommer att krävas en omvandlare för spänningen om din apparat inte kan drivas på samma nätspänning som gäller i Saint Kitts och Nevis.

Reseadapter som passar eluttag i Saint Kitts och Nevis

Reseadapter för eluttag Typ G

Denna reseadapter är speciellt framtagen för att fungera i eluttag i Saint Kitts och Nevis, är ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

Universaladapter till hela världen

Ett annat sätt är att köpa en reseadapter universal för hela världen, som också fungerar i Saint Kitts och Nevis. Denna universal reseadapter kommer från samma välkända märke (Skross) och finns också att köpa till bra pris hos många handlare. Här nedan finns bilder på reseadaptern samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Saint Kitts och Nevis.

Reseadapter Saint Kitts och Nevis till Sverige

Om du är på jakt efter en reseadapter som passar för elektriska apparater från Saint Kitts och Nevis i eluttag i Sverige, så kan vi tipsa om en perfekt reseadapter universal som bland annat fungerar för elkontakter från Saint Kitts och Nevis till Sverige. Den passar för att konvertera elkontakter av typ A, B, G, I, J, L och N för att fungera i svenska uttag av typ F. Se bild på reseadaptern här nedan, samt en lista över de butiker som har det bästa priset just nu.

En reseadapter universal som fungerar i Sverige med elkontakter från Saint Kitts och Nevis. Reseadaptern kommer från ett välkänt märke (Skross) och finns att köpa till bra pris hos många handlare. Det är bara att klicka på bilden eller länken nedan för att läsa mer och hitta bästa priset.

OBS! Vänligen säkerställ att den reseadapter du väljer verkligen fungerar i Sverige.

Eluttag som används i Saint Kitts och Nevis

Här nedan kan du se bilder på de eluttag som används i Saint Kitts och Nevis, de gör det lätt för dig att jämföra med de kontakter du har för att se t.ex. likheter och skillnader.

Illustration av eluttag Typ D som används i Saint Kitts och Nevis.Illustration av eluttag Typ G som används i Saint Kitts och Nevis.

Att besöka Saint Kitts och Nevis som turist

Saint Kitts och Nevis är ett tvillingöland som ligger i de mindre Antillerna. Landet är populärt bland turister för sitt tropiska väder, sina vita sandstränder och sin frodiga vegetation. Öarna är också kända för sina historiska platser. Det finns ett antal aktiviteter som turister kan njuta av när de är på öarna. Dessa inkluderar vandring, fågelskådning, simning, snorkling och dykning. Det finns också ett antal historiska platser som kan besökas, till exempel Fort George och Brimstone Hill Fortress.

Den bästa tiden att besöka Saint Kitts och Nevis är mellan december och april när vädret är torrt och soligt. Medeltemperaturen under denna period är omkring 28 grader Celsius.

Saint Kitts och Nevis är ett relativt säkert land att besöka. Besökare bör dock vidta försiktighetsåtgärder mot myggburna sjukdomar som denguefeber och chikungunya. vaccinera sig mot dessa sjukdomar innan de reser.

Glöm inte heller reseadaptern för att kunna använda dina prylar i Saint Kitts och Neviss eluttag. 😊